MEY • BB Cream

Τα τελευταία χρόνια που έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι BB creams κερδίζουν όλο και περισσότερες κοπέλες παγκοσμίως, λόγω των πολλαπλών δράσεων που έχουν. Σε αυτή την ανάρτηση θα μιλήσουμε για την BB Cream από την ελβετική εταιρεία MEY.

Mey BB Cream


Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη BB Cream περίπου ένα μήνα πριν και από τότε δεν την αποχωρίζομαι. Πρόκειται για μία κρέμα που συνδυάζει foundation, ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία. Δηλαδή ότι καλύτερο για τις συνθήκες της Ελλάδας! Βγαίνει σε δύο αποχρώσεις, την light και την medium και προσφέρει 25SPF. Περιέχει υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C&E και βούτυρο καριτέ. Δεν περιέχει parabens και άλλες αλλεργιογόνες ουσίες.

Mey BB Cream

Με αυτήν την BB Cream δεν αφυδατώνεται η επιδερμίδα μου, όσες ώρες κι αν την έχω πάνω μου. Και πιστέψτε με τώρα τελευταία είμαι συνεχώς εκτός σπιτιού, επομένως είναι το κατάλληλο προϊόν για τέτοιες συνθήκες. Έρχεται σε υγρή μορφή και απλώνεται πολύ εύκολα, χωρίς να βαραίνει το πρόσωπο. Είναι αρκετά σταθερή, δεν φεύγει μέσα στην μέρα και κρατάει όλο το μακιγιάζ στην θέση του. Σαν foundation είναι αρκετά καλυπτική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περιπτώσεις ακμής.

Σύντομα θα τρέξουν 2 διαγωνισμοί, ένας στο Facebook και ένας στο Instagram για να κερδίσετε κι εσείς την BB Cream της MEY. Τα προϊόντα της MEY μπορείς να τα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Dekaz. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν της MEY;

ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις