•A Beauty Face Products•

Η εταιρία A Beauty έχει λανσάρει και την δική της σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου και είχα την τύχη να δοκιμάσω ορισμένα από αυτά. Έχω τέσσερα προϊόντα για τα οποία θα σας μιλήσω και σήμερα. Όλη η σειρά περιέχει φυσικά συστατικά, όπως λάδι ελιάς, λάδι argan, βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ. Επίσης, έχει ένα απαλό και φρουτώδες άρωμα.

A Beauty Face Products

Exfoliating Cream

Ας ξεκινήσουμε από την κρέμα απολέπισης που είναι και το αγαπημένο μου προϊόν της σειράς. Η συγκεκριμένη κρέμα περιέχει κόκκους κουκουτσιού ελιάς, οι οποίοι είναι πάρα πολλοί και πολύ μικροί, επομένως επιτυγχάνεται βαθύς καθαρισμός στο πρόσωπο. Παρόλα αυτά όμως, φροντίζει το πρόσωπο και το διατηρεί ενυδατωμένο. Να αναφερθεί πως έρχεται με αντλία, η οποία ανοίγει και κλείνει ανά πάσα στιγμή, επομένως είναι κατάλληλη για ταξίδια και βγάζει την απαραίτητη ποσότητα προϊόντος, χωρίς να σπαταλά καθόλου.


Face Serum

Επόμενο προϊόν είναι ο αντιγηραντικός ορός, ο οποίος έρχεται επίσης με αντλία και βγάζει την κατάλληλη ποσότητα για όλο το πρόσωπο. Ο συγκεκριμένος ορός απορροφάται εύκολα με λίγο μασάζ και αφήνει την επιδερμίδα εμφανώς ενυδατωμένη, χωρίς να την κάνει λιπαρή. Επίσης, είναι πάρα πολύ δροσιστικό προϊόν και νιώθεις σαν να "ξυπνά" την επιδερμίδα σου μετά από κάθε χρήση.


Eye Cream

Στη συνέχεια, έχουμε την κρέμα ματιών, ένα προϊόν που ομολογουμένως με εξέπληξε πολύ ευχάριστα. Ως τώρα δεν είχα βρει ποτέ κρέμα ματιών που να μην ερεθίζει τα μάτια μου, επομένως ήμουν επιφυλακτική όταν αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την συγκεκριμένη. Μπόρεσα να την εφαρμόσω κάτω από τα μάτια, πάνω στο βλέφαρο, καθώς και στις βλεφαρίδες μου, χωρίς κανέναν ερεθισμό. Εξαφάνισε σε μεγάλο βαθμό τις σακούλες κάτω από τα μάτια μου, από την πρώτη κιόλας χρήση, ενώ ταυτόχρονα παρατήρησα αύξηση στο μέγεθος των βλεφαρίδων μου. 


Day Cream UVA - UVB

Για το τέλος άφησα την κρέμα ημέρας με αντηλιακή προστασία από τις UVA και UVB ακτινοβολίες. Την χρησιμοποιώ καθημερινά πριν το μακιγιάζ και μπορώ να πω πως ενυδατώνει ακριβώς όσο χρειάζεται, ώστε να μην δημιουργούνται γραμμές στο μακιγιάζ, αλλά και να μην γίνεται λιπαρό το πρόσωπο μετά από λίγες ώρες. Βοηθά στο να κρατηθεί σταθερό το μακιγιάζ, χωρίς καν primer. 

A Beauty Face Products

Η σειρά περιέχει κι άλλα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο online κατάστημα της A Beauty. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;

ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις