Dulgon & Parsa • Foot Set

Τα πόδια μας είναι ένα σημείο του σώματος που ταλαιπωρείται αρκετά, καθώς σηκώνει όλο το "βάρος" της ημέρας και σαφώς θέλει την ανάλογη περιποίηση. Ειδικά, αν τα ταλαιπωρούμε περισσότερο με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Σε αυτό το post θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα από την εταιρεία Dulgon και Parsa που πιστεύω ότι είναι απαραίτητα για την περιποίηση των ποδιών.

dulgon parsa foot set

Η Parsa μας φέρνει την κεραμική ράσπα απολέπισης κάλων, η οποία είναι αρκετά σκληρή ώστε να μαλακώνει τους κάλους, χωρίς όμως να ερεθίζει το δέρμα. Είναι πάρα πολύ βολική στην χρήση, καθώς έχει μεγάλη λαβή.
Έπειτα, χρησιμοποιούμε την κρέμα ποδιών από Dulgon, η οποία είναι ενυδατική και προτείνεται να χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα στα σημεία που έχουν πρόβλημα. Τα συστατικά της βοηθούν στην κατακράτηση της υγρασίας στο δέρμα, επομένως διευκολύνει την διαδικασία. Έχει αρκετά έντονο άρωμα που θυμίζει λίγο άρωμα οδοντόκρεμας, το οποίο επίσης απομακρύνει τις οσμές των ποδιών.

dulgon parsa foot set

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της Dulgon και της Parsa στο online κατάστημα της A Beauty. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά;

ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις