Unboxing • Fresh Line Pistachio & Almond Set

Πριν λίγο καιρό κέρδισα στον διαγωνισμό του blog Fabulous and Glowing ένα set προϊόντων από την εταιρεία Fresh Line. Περιέχει την σειρά του φιστικιού και του αμυγδάλου, καθώς και μερικά άλλα προϊόντα. Ήρθαν μέσα σε ένα πανέμορφο κουτάκι, πολύ περιποιημένα, το οποίο μόλις το ανοίγεις κάνει ένα ολόκληρο δωμάτιο να μυρίζει υπέροχα.

fresh line pistachio almond set


Παρακάτω βλέπουμε τα έξι προϊόντα του σετ και ένα έβδομο που μου ήρθε επίσης.

fresh line pistachio almond set


Tiki Tahiti - Monoi Vanilla Soap

tiki tahiti monoi vanilla soap

Και ξεκινάω πρώτα με αυτό το προϊόν που δεν ανήκει στο σετ. Πρόκειται για ένα ενυδατικό σαπουνάκι, το οποίο λέει πως δεν έχει χημικά συστατικά, παρά μόνο φυσικά. Και μυρίζει καταπληκτικά.


Pistachio Handmade Soap

pistachio handmade soap

Και πάμε στα προϊόντα του σετ και ξεκινάμε με το χειροποίητο σαπουνάκι της σειράς. Είναι εμφανείς οι ξηροί καρποί μέσα σε αυτό το σαπουνάκι. Το συγκεκριμένο μυρίζει και φιστίκι και αμύγδαλο, αλλά συνοδευμένα από μία γλυκιά νότα, σαν να είναι μέσα σε ρόφημα.


Pistachio & Almond Shower Gel

pistachio almond shower gel

Το συγκεκριμένο αφρόλουτρο λέει πως περιέχει φυσικά εκχυλίσματα. Μυρίζει περισσότερο ένα από τα δύο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι το φιστίκι ή το αμύγδαλο και συνοδεύεται επίσης από μία γλυκιά νότα.


Pistachio & Almond Body Milk

pistachio almond body milk

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την συλλογή το γαλάκτωμα σώματος. Αυτό περιέχει έλαιο αβοκάντο και γλυκού αμυγδάλου. Μυρίζει ακριβώς όπως το αφρόλουτρο.


Circe Body Splash

circe body splash

Και αυτό είναι ένα body splash με αιθέρια έλαια γιασεμιού, τριαντάφυλλου και κεδρόξυλου. Ενώ είναι από την ίδια σειρά με τα προηγούμενα προϊόντα, δεν μυρίζει το ίδιο. Η μυρωδιά του θυμίζει περισσότερο κεδρόξυλο και γιασεμί.


Cleo Hair Wash

cleo hair wash

Αυτό δεν είναι από την σειρά φιστικιού και αμυγδάλου, αλλά περιέχεται στο σετ. Πρόκειται για ένα σαμπουάν που περιέχει έλαια πολλών βοτάνων. Δεν περιέχει πετροχημικά και ισχυρούς αφριστικούς παράγοντες. Είναι κατάλληλο για ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής και συχνή χρήση. Μυρίζει φρεσκάδα και συγκεκριμένα προέρχεται από το άρωμα ενός λουλουδιού, αλλά δεν αναγνωρίζω ποιο είναι.


Vanilla Hand Cream

vanilla hand cream

Τελευταίο προϊόν είναι αυτή η κρέμα χεριών με βανίλια και βούτυρο καριτέ. Μυρίζει καταπληκτικά και σίγουρα θα την χρησιμοποιώ όλο το χειμώνα (αν δεν την έχω τελειώσει ως τότε).


Αυτά ήταν τα προϊόντα που έλαβα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο blog Fabulous and Glowing γιa αυτό το υπέροχο δώρο. Σύντομα θα αρχίσω να ανεβάζω reviews για κάθε ένα από αυτά τα προϊόντα ξεχωριστά, οπότε μείνε συντονισμένη στο blog μου. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;

ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο δεν είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις