Ventus • Aloe Vera Hand Cream

Το χειμώνα τα χέρια μας ξεραίνονται πολύ εύκολα και ο καλύτερος τρόπος επαναφοράς είναι μια ενυδατική κρέμα χεριών με υπέροχο άρωμα. Σήμερα, θα σου μιλήσω για την ενυδατική χεριών που χρησιμοποιώ εγώ τον φετινό χειμώνα και κάνει καταπληκτική δουλειά.

Ventus Aloe Vera Hand Cream

Η ενυδατική κρέμα χεριών της Ventus περιέχει εκχυλίσματα αλόης, καλέντουλας και χαμομηλιού, βιολογικό ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνες Α, Ε & F, πρωτεΐνες σιταριού και μελιού, μετάξι και αλλαντοΐνη, τα οποία έχουν επουλωτικές, θρεπτικές, καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Ventus Aloe Vera Hand Cream

Την χρησιμοποιώ εδώ και λίγους μήνες, από τότε που ξεκίνησαν τα κρύα, οπότε έχω σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη. Στην υφή θυμίζει λίγο γιαούρτι και είναι πολύ δροσερή, ώστε να προσφέρει ανακούφιση αμέσως. Χρειάζεται μικρή ποσότητα για να ενυδατώσει πλήρως τα χέρια και να τα επαναφέρει άμεσα. Απορροφάται πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα. Το άρωμά της είναι ευχάριστο, αλλά σχετικά έντονο, για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα. Κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά!

Πριν περίπου ένα μήνα, είχα εμφανίσει έντονη ξηρότητα σε ένα σημείο του χεριού και άφησα λίγη από αυτήν την κρέμα πάνω σε εκείνο το σημείο, χωρίς να την απλώσω, για μισή ώρα και επανήλθε πλήρως εκείνο το σημείο.

Ventus Aloe Vera Hand Cream

Έχεις δοκιμάσει την συγκεκριμένη ενυδατική ή κάποιο άλλο προϊόν της Ventus; Ποια είναι η δική σου αγαπημένη κρέμα χεριών;

XOXO,
Angierzz ♥


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις