Jurlique • Replenishing Foaming Cleanser

Το σημερινό review θα είναι για ένα καθαριστικό προσώπου από την Jurlique, το Replenishing Foaming Cleanser της σειράς για ευαίσθητες επιδερμίδες. Η συγκεκριμένη σειρά χρησιμοποιεί εκχυλίσματα φυτών, όπως Κινέζικα βότανα και καλέντουλα που καταπραΰνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα, ενώ αποκαθιστούν την καθαριότητα και την λάμψη της.

jurlique replenishing foaming cleanser


Πρόκειται για ένα ελαφρύ αφρώδες καθαριστικό προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι πλούσιο σε φυσικούς, φυτικούς καθοριστικούς παράγοντες, αφαιρώντας απαλά τους ρύπους και το μακιγιάζ, ενώ περιποιείται την επιδερμίδα συμβάλλοντας στη συνολική της ευεξία.

Έχει μπει στην καθημερινή μου περιποίηση, καθώς με μία μικρή ποσότητα μπορείς να καθαρίσεις όλο σου το πρόσωπο σε βάθος, χωρίς να αφήσεις ξηρή την επιδερμίδα σου. Αρχικά, αφαιρώ το πολύ μακιγιάζ με ένα νεράκι καθαρισμού κι έπειτα χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν για βαθύτερο καθαρισμό. Παρόλο που ενδείκνυται για ξηρή επιδερμίδα, κάνει εξίσου καλή δουλειά και σε λιπαρή, χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα. Δεν βαραίνει το πρόσωπο και αφήνει ένα αίσθημα φρεσκάδας. Έχει αρκετά έντονο άρωμα, αλλά είναι υπέροχο και μένει περίπου μία ώρα στο πρόσωπο.

Χρησιμοποιείς μία μικρή ποσότητα και κάνεις μασάζ σε όλο το πρόσωπο και έπειτα ξεβγάζεις. Να αποφεύγεται η περιοχή των ματιών.

Είναι ένα πολύ καλό καθαριστικό προσώπου, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και μόνο του κατά τη βραδινή σου ρουτίνα, καθώς είναι αρκετά ενυδατικό. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο καθαριστικό προσώπου της Jurlique;

XOXO,
Angierzz ♥


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις