Oriflame • Pure Color Nail Polish

Τις προηγούμενες δύο ημέρες δεν ανέβηκε καμία ανάρτηση λόγω του ότι πήγα κι εγώ με την σειρά μου να κάνω το πρώτο μου μπανάκι στην θάλασσα. Το βερνίκι νυχιών που με συνόδευσε αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν το Intense Pink από την σειρά Pure Color της Oriflame.

intense pink

Αρχικά, με εντυπωσίασε το πόσο γρήγορα στεγνώνει! Τα άλλα βερνίκια συνήθως τα αφήνω να στεγνώσουν για καμιά ώρα και μετά πάω να βάλω παπούτσια και καταστρέφονται εντελώς. Το συγκεκριμένο, μετά από μία ώρα ήταν εντελώς στεγνό και ότι κι αν το ακουμπούσε, παρέμενε λείο. Έπειτα, χρειάζεται μόνο μία στρώση για να δώσει το κατάλληλο αποτέλεσμα, οπότε αν βιάζεσαι είναι η καλύτερη επιλογή. Το χρώμα είναι έντονο και άκρως καλοκαιρινό. Όσον αφορά την διάρκεια, μπορώ να σου πω ότι εφάρμοσα το βερνίκι πριν 4 ημέρες, πήγα θάλασσα με αυτό και είναι ακόμα στα νύχια μου, όπως και την πρώτη μέρα. Είναι ένα υπέροχο βερνίκι και σίγουρα είναι η "ασφαλής" επιλογή και σε θέμα ταχύτητας, αλλά και διάρκειας.

pure color intense pink

Σε περίπτωση που θες να αποκτήσεις κάποιο από αυτά τα βερνίκια, μπορείς να απευθυνθείς στην σελίδα Effie's Oriflame και θα πάρεις το βερνίκι σου με έκπτωση, μόνο 3€. Έχεις δοκιμάσει κάποιο βερνίκι από την σειρά Pure Color;

XOXO,
Angierzz ♥


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις