Oriflame • 2FX Mascara

Ξέρω ότι τις τελευταίες μέρες λείπω αρκετά από το blog, αλλά ετοιμάζομαι για διακοπούλες και πρέπει να κάνω ορισμένα πράγματα πριν φύγω. Φυσικά δεν θα σε αφήσω χωρίς posts όσο θα λείπω, αλλά δεν θα είναι τόσο συχνά όσο ήταν. Έχω ήδη στο μυαλό μου να κάνω διάφορα posts κατά τη διάρκεια των διακοπών! Σήμερα σου γράφω ένα review για την μάσκαρα που χρησιμοποιώ σε ειδικές περιστάσεις τον τελευταίο καιρό.

oriflame 2fx mascara

Η συγκεκριμένη μάσκαρα λοιπόν έχει ένα βουρτσάκι, αλλά εξαρτάται από ποια λαβή θα επιλέξεις να το ανοίξεις. Αν πιάσεις την λεπτή μαύρη λαβή, το βουρτσάκι θα στραγγίξει κατά κάποιο τρόπο και θα κρατήσει μόνο όση ποσότητα χρειάζεσαι για να δώσεις μήκος στις βλεφαρίδες σου. Αν πιάσεις την γκρι λαβή, τότε το βουρτσάκι θα βγάλει μεγαλύτερη ποσότητα, ιδανική για να δώσεις όγκο στις βλεφαρίδες σου. Επίσης, η μαύρη λαβή σε διευκολύνει να εφαρμόσεις μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες. Δεν χρειάζεται παραπάνω από μία στρώσεις, γιατί ήδη βγάζει το απαραίτητο προϊόν στην μία στρώση. Δεν μου έτρεξε ποτέ και έμενε στις βλεφαρίδες μου για πολλές ώρες.

oriflame 2fx mascara brush

oriflame 2fx mascara brush

Σίγουρα είναι μια καλή επιλογή σε περίπτωση που θέλεις και μήκος και όγκο. Πλέον η συγκεκριμένη δεν υπάρχει στον κατάλογο και έχει αντικατασταθεί από την μάσκαρα με διπλό βουρτσάκι The One, αλλά αν παρόλα αυτά θες να την αποκτήσεις, στην σελίδα Effie's Oriflame υπάρχει ακόμα περιορισμένος διαθέσιμος αριθμός με 5.50€.


Εσύ έχεις δοκιμάσει αυτήν την μάσκαρα; Ποια είναι η γνώμη σου;

XOXO,
Angierzz ♥


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις